Skip links
ISIB, Avrupa Uluslararası Mütehhitler Birliği (EIC) Bahar Konferansına Sponsor Oldu - 1

ISIB, Avrupa Uluslararası Mütehhitler Birliği (EIC) Bahar Konferansına Sponsor Oldu

Avrupa inşaat sanayinin en yüksek temsil organı  olan European International Contractors- Avrupa Uluslararası Mütehhitler Birliği’nin yılda iki defa düzenlediği konferanslara İSİB sponsor olmaya devam ediyor.
Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği’nin (EIC- European International Contractors) Genel Kurulu ve İlkbahar Konferansı 20-21 Nisan 2017 tarihlerinde “Kentsel Alanlarda Sürdürülebilir Çözümler” temasıyla Kopenhag/Danimarka’da gerçekleştirildi.
İSİB, söz konusu organizasyona sponsor olarak destek vermeye devam ediyor.
Program kapsamında Avrupa’nın önde gelen müeahhit firmaların temsilcileri ile birebir görüşmeler gerçekleştirme imkanı yakalandı. Türk ekonomisinin ve endüstrinin avantajlı durumuna vurgu yapılmasının yanısıra, Türk İklimlendirme sektörünün rekabetçi yapısı hakkında katılımcılar bilgilendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda konuşmacı olarak yer alan Danimarka Dış İşleri Bakanı Anders Samuelsen ile de bir görüşme gerçekleştirilirken, kendisine İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı S.Zeki POYRAZ ile Ankara Demir ve Demir Dışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin CECELİ tarafından Türkiye’yi anlatan bir kitap da hediye edildi.
Daha önce EIC tarafından Berlin ve Brüksel’de gerçekleştirilen konferanslara da İSİB olarak sponsor olunmuş ve bu çerçevede tanıtım faaliyeti gerçekleştirilmişti.
EIC, Avrupa’da yerleşik uluslararası iş yapan müteaahitleri geniş bir yelpazede temsil ediyor.
Avrupa çapındaki 15 ülkenin  ulusal müteahhitler birliği üyesi olan müteahhitlik firmalarının dünya genelinde faaliyetlerine destek vermek amacıyla politik, ekonomik ve yasal koşulları geliştirme ve iyileştirme yönünde çalışmalar yapmakta.Türkiye’nin de dahil olduğu 15 farklı Avrupa ülkeden Müteahhiler Birliğini bir çatı altında toplayan EIC, Türk Yapı Sektörü için önemli bir muhatap olarak karşımıza çıkmakta.